The Pier

tegninger
malerier
collager

2016
100 × 70 cm
39.37 × 27.56 in
Medier: 
artliner
papir
tusch
olie
andre-medier
7.900 DKK6.715 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

"The Pier"

Original tegning, linoleumstryk og collage på papir af Piotr Dudek

Rabat gælder kun ved afhentning i showroom hos Olsson, Gothersgade 160, 1123 København.

Piotr Dudek kunstneriske bestræbelser er måske ikke let at klassificere. Hans visuelle inspirationer spænder fra Paolo Uccello, surrealisme gennem tyske neo-ekspressionismen og fra gamle russiske illustrationer til tegneserier og andet der ellers fanger hans øje.
 
Hans foretrukne materiale er papir. Papiret giver værket mulighed for at ånde idet det er hans kunstneriske filosofi at acceptere så mange fejl som, for ikke at være kontrolleret af intellektet. Hans arbejdsmetode er organisk og kan sammenlignes med det af en billedhugger - tvangsbetonet opbygger han materiet og først derefter trækker hvad der er nødvendigt fra.
 
Temaet for hans arbejde er hovedsageligt figurer i form af mennesker og dyr eller eller begge på samme tid. Dudek  forsøger at lade beskueren undre, om disse væsener handler på en rationel måde, eller om de er drevet af kaos omkring dem. Med andre ord: ”Har de ting jeg ser på en hjerne?”. Han mener også, at give titler til hans værker er en vigtig del af den kunstneriske process. Hvor associationer mellem billeder og ord er en legeplads.