Fragt & Levering

Gratis fragt ved levering i Danmark på ordrer over 1000 kr.
Fragten er gratis i Danmark på alle ordrer over 1000 kr.. Der kan dog være specielle tilfælde, med meget store tunge kunstværker, hvor der vil være en fragtafgift. Dette oplyses på købstidspunktet.
 

Fragttillæg ved levering udenfor Danmark
Ved levering af kunstværker udenfor Danmark tilskrives der et tillæg afhængig af hvilket land kunstværket skal leveres til. Leveringstillægget ved fragt til udlandet oplyses på købstidspunktet.

 
Leveringstid
Forventet leveringstid er op til syv hverdage fra købstidspunktet. Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret herom.
 

Mangler og reklamation ved levering
Hvis kunstværket er behæftet med mangler eller fejl, er det kundens pligt straks efter modtagelsen af kunstværket, at give os besked via mail eller pr. telefon.
Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, eftersom ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen. Hvis du, imod vores forventninger, modtager en pakke der har synlige tegn på skader under transport, er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Her er det vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold. Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Derpå vil den komme retur til os til kreditering.