Hvorfor købe kunst hos os

Ingen risiko. Oplev kunstværket i dit hjem, før du køber
Ved køb af et kunstværk, der ikke er specialfremstillet til dig, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser, og derved være helt sikker på at du træffer det rigtige valg.

Du kan dermed uden risiko købe et kunstværk og vurdere om det lever op til dine forventninger. Og såfremt du fortryder dit køb, kontakter du os enten telefonisk eller per e-mail, returnere værket, hvorefter du refunderes det fulde beløb minus fragtomkostninger.
 

Kunst i høj kvalitet af anerkendte og talentfulde kunstnere
Hver kunstner og kunstværk er vurderet og nøje udvalgt. Vi søger høj kvalitet af anerkendte og opkommende talentfulde kunstnere. Det gælder, at alle vores kunstnere har praktiseret kunstens håndværk lige siden de var helt unge og har mange års erfaring selvom de stadig betragtes som opkommende, og at de fleste er uddannet fra nogle af de bedste kunstuddannelser i verden.

Ved at gå ind på en kunstners profil kan man læse hvilke tanker kunstneren har gjort sig samt se kunstnerens uddannelse, udmærkelser og udstillinger mm.

Er du interesseret i at høre mere omkring vores kunst eller en af vores kunstnere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er passionerede omkring vores kunstsamling og elsker at gå i detaljerne med den kunst vi udstiller.
 

Sikkerhed
Vores platform er sikret ved kryptering. Dvs. at al kommunikation med vores hjemmeside er sikret og hemmelig for andre.

Vi er sikkerhedsgodkendt til nethandel af hhv. NETS og Teller, hvor vi tilbyder betaling med alle væsentlige korttyper.

Det gælder ved køb, at ingen kreditoplysninger bliver gemt!