Kunst i virksomheden

Fordele ved kunst i virksomheden
Lige såvel som man udvælger kunst og møbler til sit hjem for at skabe behagelige og stimulerende omgivelser, lige så vigtigt er det at prioritere på arbejdspladsen - om end ikke vigtigere. Langt størstedelen af os tilbringer mere tid på arbejdspladsen end i vores egen stue. God kunst på arbejdspladsen kan skabe grundlag for et kreativit, inspirerende og motiverende arbejsmiljø med glade og tilfredse medarbejdere, som vi vil påstå i sidste ende præger en virksomheds bundlinje.

  • Kunst på væggene skaber grundlag for et stimulerende arbejdsmiljø, hvor ansatte kan lade sig inspirere og motivere til forøget kreativitet og produktivitet
  • Kunst afspejler virksomhedens sans for kvalitet og kreativitet
  • Kunst signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser, samt samarbejdspartnere

 

Vi assisterer gerne med indretning af virksomheden
Teamet bag Beauton assisterer gerne i udvælgelsen af kunstværker, således at kunsten passer netop til jeres virksomheds ønskede profil, indretning, farver, størrelse, etc.. Vi kommer gerne på besøg og giver et uforpligtende bud på udsmykning og pris, tilpasset netop jeres arbejdsplads' ønsker og behov. 
 

Udlejning af kunsværker
Hos Beauton Art giver vi muligheden for at leje kunstværker. Kontakt os pr. mail eller telefon såfremt din virksomhed er interesseret i at leje kunstværker.
 

Hvad siger reglerne?
Afskrivningsreglerne for kunstværker, der hænges op eller opstilles i virksomhedens lokaler, kan afskrives med 25 pct. om året. Er købesummen på 13.200 kr. eller derunder, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt.
Afskrivningsreglerne for kunstnerisk udsmykning, som udføres som en del af virksomhedens bygninger eller i de nærmeste omgivelser, kan afskrives efter samme regler som afskrivning af bygninger – dvs. med 5 pct. om året.
 

Hvad må man købe af hvem?
Kunstværket skal være et førstegangskøb og være et originalt billedkunstnerisk værk. Det vil sige et maleri, en skulptur, fotografisk kunst, installationskunst eller lignende. Det kan også være grafiske værker, men de skal så være fremstillet i begrænsede oplag, være nummererede og signeret af kunstneren.
 

Hvad siger kunderne?
Vores højeste prioritet er kundetilfredshed, og vores kunders begejstring fortæller historien bedst: 

»Indretningen af vores virksomhedslokaler har givet vores omgivelser nyt liv og har spiret kreativiteten i sådan en grad at det gik ud over alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Beauton Kunstgalleri.«
- Rasmus Crüger Lund, RCL Consulting