Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg fortryde mit køb?
- Ja, du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget kunstværket. Det er vigtigt for os, at give dig god tid til at træffe en beslutning, så du bliver tilfreds med dit valg og kan nyde dit kunstværk i mange år frem.
 

Hvornår modtager jeg kunstværket?
- Vi bestræber os på at levere i løbet af 4-7 forretningsdage og fragten er gratis.
 

Hvad koster fragten?
- Fragten er gratis i Danmark på alle ordrer over 1000 kr.. Ved fragt til udlandet bliver der tillagt en fragtpris alt afhængig af destination og kunstværk.
 

Fragter I kunstværker ud i hele landet?
- Ja, vi sender kunstværker til enhver destination i Danmark, og som udgangspunkt til hele verden.
 

Tager kunstværket skade, når det sendes til mig?
- Nej, vi sørger for at emballere alle kunstværker grundigt, inden vi sender dem.
 

Hvad gør jeg, hvis jeg opdager en skade på kunstværket ved modtagelse?
- Hvis du, imod vores forventninger, modtager en pakke der har synlige tegn på skader under transport, er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Her er det vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.
Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Derpå vil den komme retur til os til kreditering.
 

Hvordan køber jeg et kunstværk?
- Find det kunstværk du ønsker at købe og klik på knappen "Tilføj Til Kurv". Klik herefter på linket "Fortsæt Til Kassen". Udfyld kontaktoplysninger, leveringsadresse, vælg betalingsform og klik på knappen "Send Til Denne Adresse". Gennemse din ordre og klik på knappen "Indsend Ordre". Vores betalingsvindue kommer herefter frem, hvor du indtaster dine kortoplysninger. Indtastningen af dine kortoplysninger krypteres og foregår via en sikret server.
Foretrækker du at foretage dit køb pr. telefon, er du velkommen til at kontakte os.
 

Hvordan returnerer jeg et kunstværk, hvis jeg fortryder mit køb?
- Ved fortrydelse af et køb skal du som kunde give os besked enten via mail eller pr. telefon, hvorefter kunstværket returneres til returadressen. Kunstværket skal returneres i samme stand, som det blev modtaget, og det er køber som hæfter for fragtomkostningerne. Når vi har modtaget dit fejlkøb refunderes købet eksl. fragtomkostninger. Pengene refunderes indenfor 14 dage fra modtagelsen af kunstværket, jf. forbrugeraftaleloven § 21 stk. 3 og 4.
 

Bevarer kunstværkerne deres værdi?
- Vores udvalgte kunstnere er alle dygtige og seriøse. Vi repræsenterer både kunstnere der har høstet anerkendelse i kunstscenen samt lovende, spirende talenter. Kunstværker købt hos os kan derfor anses for at være investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.
 

Er det muligt at få rådgivning til hvilke kunstværker, der passer i netop mit hjem?
- Ja, teamet bag Beauton giver gerne uforpligtende kunstrådgivning til enten erhverv- eller privat boligindretning.
 

Er malerier og andre kunstværker unikke, eller findes de i flere eksemplarer?
- Vi sælger både originale kunstværker og kunsttryk. Kunsttryk refererer til forskellige processer til fremstilling af aftryk af originale kunstværker. Det inkluderer både limited-edition tryk og open-edition tryk i forskellige trykmetoder som træskæring, linocut, ætsning, gravering, monotype, litografi, skærmtryk, digital print m.m.
Der står srevet ud for hvert kunstværk, om det er en original, limited-edition kunsttryk eller open-edition kunsttryk.
 

Hvem er Beauton's kunstnere?
- Vi er meget passionerede omkring vores kunstsamling og udvalgte kunstnere, som både består af helt unge, ukendte og spirende talenter, samt kunstnere med mange års erfaring, der har opnået anerkendelse. Fælles for al vores kunst, er at vi koncentrerer os om udelukkende at udstille kunst af høj kvalitet. For at sikre den høje kvalitet, bliver alle vores kunstnere og deres kunst vurderet af et kunstpanel af kuratorer, inden de bliver udstillet online. Herudover er det vores mål at have kunstnere, der repræsentere forskellighed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kvalitetskunst efter enhver smag.
 

Hvor ofte kommer der nye kunstværker på hjemmesiden?
- Vi lægger nye kunstværker op på siden hver uge. Dermed er det altid en oplevelse at se vores kunstsamling igennem. Herudover anbefaler vi, at du bliver en del af vores kunstfælleskab ved enten at følge os på Facebook eller Twitter. Klik på 'like' ikonet nedenfor for at for at blive en del af vores Facebook fælleskab.
 

Hvilken type kunstværker udstilles?
- Vi udstiller både originale kunstværker og kunsttryk i limited-edition eller open-edition skabt af både spirende og etablerede kunstnere fra hele verden.
 

Hvordan udvælges et kunstværk?
-  Hver kunstner og kunstværk, vi udstiller, udvælges nøje af et panel af kuratorer, under ledelse af Beauton's galleri manager.
 

Hvordan søger jeg efter og køber kunst?
- Under menupunktet "Galleri" har du mulighed for at vægle din egen liste af søgekriterier for kunstværker i forhold til type, kategori, medie, stil, størrelse, farve og pris. Herved præsenteres du for kunstværker, der møder din interesse. Du køber et kunstværk ved at klikke på knappen "Tilføj Til Kurv" på kunstværkets egen side. Herefter følger du anvisningerne for at købe værket.
 

Har I international forsendelse?
- Ja, som udgangspunkt sender kunstværker til enhver destination i verden.
 

Har I et fysisk galleri?
- Nej, vi driver ikke et fysisk galleri, men vi deltager løbende i kunstmesser og afholder løbende udstillinger på gallerier rundt om i Norden. Ønsker du oplysninger om vores næste arrangement, kan du tilmelde dig Facebook eller Twitter øverst på siden.
 

Er det muligt at leje et kunstværk?
- Ja, vi giver dig muligheden for at leje kunstværker. Kontakt os på mail eller pr. telefon såfremt du er interesseret i at leje kunstværker.