Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Fragt & Levering

Vi leverer til hele verden

Gratis fragt ved levering i Danmark
Som udgangspunkt er levering gratis. Der kan dog være specielle tilfælde, med meget store tunge kunstværker, hvor der vil være en fragtafgift. Dette oplyses på købstidspunktet.
 

Fragttillæg ved levering udenfor Danmark
Ved levering af kunstværker udenfor Danmark tilskrives der et tillæg afhængig af, hvilket land kunstværket skal leveres til. Leveringstillægget ved fragt til udlandet bliver oplyst på købstidspunktet.   
 

Levering
Forventet leveringstid er op til syv hverdage fra købstidspunktet. Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret herom, og det er på alle tidspunkter muligt at annullere købet.


Mangler og reklamation ved levering
Hvis kunstværket er behæftet med mangler eller fejl, er det kundens pligt - straks efter modtagelsen af kunstværket, at give os besked via mail eller pr. telefon. Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, eftersom ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen.
 

Maleri - En god gave
Er du sent ude, og vil du  give et maleri som gave, er det muligt at købe et bestillingsbevis. Et bestillingsbevis er et personligt og flot designet kort, som du kan give til modtageren på dagen. Du køber blot det ønskede maleri og skriver i kommentarfeltet, at du ønsker et bestillingsbevis.

Skriv til os

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. Vi sørger for at besvare så hurtigst som muligt. Bare udfyld kontakt formularen nedenfor og tryk send. Vi ser frem til at høre fra dig.