Gymnastics

tegninger
malerier

2016
200 × 130 cm
78.74 × 51.18 in
Medier: 
artliner
papir
tusch
olie
blyant
15.000 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Originalt mixed media maleri af Piotr Dudek

Olie, tusch, blyant, collage på indpakningspapir

Vi anbefaler at anvende en akvarieindramning, med afstand til maleri fra glas og ramme. Kontakt os såfremt du/i ønsker vejledning omkring indramning.

Piotr Dudek kunstneriske bestræbelser er måske ikke let at klassificere. Hans visuelle inspirationer spænder fra Paolo Uccello, surrealisme gennem tyske neo-ekspressionismen og fra gamle russiske illustrationer til tegneserier og andet der ellers fanger hans øje.
 
Hans foretrukne materiale er papir. Papiret giver værket mulighed for at ånde idet det er hans kunstneriske filosofi at acceptere så mange fejl som, for ikke at være kontrolleret af intellektet. Hans arbejdsmetode er organisk og kan sammenlignes med det af en billedhugger - tvangsbetonet opbygger han materiet og først derefter trækker hvad der er nødvendigt fra.
 
Temaet for hans arbejde er hovedsageligt figurer i form af mennesker og dyr eller eller begge på samme tid. Dudek  forsøger at lade beskueren undre, om disse væsener handler på en rationel måde, eller om de er drevet af kaos omkring dem. Med andre ord: ”Har de ting jeg ser på en hjerne?”. Han mener også, at give titler til hans værker er en vigtig del af den kunstneriske process. Hvor associationer mellem billeder og ord er en legeplads.