The celebration – Lost in celebration VI

malerier

2020
195 × 155 cm
76.77 × 61.02 in
Medier: 
akryl
kul
bomuldslærred
olie
32.000 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Originalt oliemaleri af Marck Fink

The celebration – Lost in celebration serien handler om lys og mørke, om lange nordiske glade sommeraftener, hvor alt synes muligt, mennesker overalt griner, snakker og svømmer... vi fejrer livet, kærester, familier, venskaber!

En dag er festen væk og mørket overtager. Dage bliver kortere, brune blade på jorden, kolde morgener, våde nætter, og mørket omkring os ser ud til at det aldrig vil forlade os igen. Vi er nødt til at håndtere den nordiske melankoli og finde lyset i vores sind indtil den dag, hvor det tidlige forår igen vil lede os mod det ydre lyset.

Fink er inspireret af den nære verden, reflektioner over dragende motiver, grafiske fragmenter og rytmiske strukturer – kilder som puplikationer, internettet og egetfotografisk materiale. En konstant søgen efter symboler og ikoner, fra fortid og nutid, som kan indgå i værkerne. Tegn, der rummer en ny verden af fortællinger og skjulte lag.

Skabelsen starter i vakumet frem for det tomme lærred, fortællingerne fødes under en proces, hvor ubevidste og bevidste faktorer spiller ind og hvor selve processen bliver et lag i fortællingen.