Bird Watching I

giclee-tryk

2021
50 × 70 cm
19.69 × 27.56 in
Medier: 
blæk
papir
950 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

"Bird Watching I"

Gliceé kunsttryk af Emilie Aastrup

Trykt i høj opløsning med pigmenteret blæk af høj kvalitet på syrefrit 200 gr./m2 Fabriano kunstpapir.⁠ Dette giver den største grad af detaljer, et større farvespektrum og kunstprintet vil bevare farveægtheden og ikke falme og gulne som almindelige plakater. Dette anses for at være den bedste trykteknik til reproduktion af tegninger og malerier. ⁠

Emilie Aastrup er uddannet fra Camberwell College of Art i 2013 og arbejder med tegning, maleri, illustration, tryk og zines.

Emilie undersøger i sine værker hvordan mennesket forholder sig til sine omgivelser. Dette menes både i forholdet til naturen og byen, men også det rum der skabes i relation til andre mennesker og jeg'et selv. Herved bruger Emilie tegningen og maleriet til at visualisere uhåndgribelige hverdagsfænomener som er svære at fastholde og sætte ord på.

Udtrykket vekselvirker mellem det figurative fortællende sprog og det abstrakte nedbrudte sprog. Værkerne er oftest en del af en længerevarende udforskning af et emne eller problemstilling som underbygges af systematiske tegneeksperimenter.