Everything II

plakater-posters-kunsttryk
giclee-tryk

2021
50 × 70 cm
19.69 × 27.56 in
Medier: 
blæk
900 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Limited edition kunstplakat af Rosemarie Brøgger

Oplag på 300 pcs. Signeret og nummeret af kunstneren.

Gicleé højkvalitets tryk. Trykt med high-grade pigmenteret arkivblæk på 190 Matt Epson

Passer til en standard 50x70 cm. ramme. Indramning er ikke inkluderet

København baseret kunstner Rosemarie Brøgger er uddannet fra Graphic Arts College i Danmark. Hun arbejder i akrylmalerier på lærred og i digital kunsttryk.

Brøggers værker omhandler temaer som transcendens, spiritualitet, eksistens, materialitet og fænomener. Hun udforsker jordiske objekter og surrealistiske overnaturlige objekter i et forenklet drømmeagtigt, men kraftfuldt billedsprog.

Motiverne har ofte karakter af at være materielle eller sammensatte af stof. Hun præsenterer en kompleks forståelse og respekt for elementerne omkring os. Hun har en måde at skildre et objekt, der gør det absurd på trods af dets faktiske eksistens.

Anvendelsen af ​​dimensioner, symmetri og det tomme rum går igen i hendes billedsprog. Hendes værker har en følelse af relevans, og hun bruger ofte ikonografi som en undersøgelse af samfundets nuværende sindstilstand. Værkerne er dermed i sig selv en undersøgelse af kommunikationen mellem kunstværket og beskueren af ​​et givet samfund, afhængig af kulturel kontekst.