In Between, Small Print

plakater-posters-kunsttryk
fotografier
new-media

2014
42 × 32 cm
16.54 × 12.6 in
Medier: 
blæk
papir
1.200 kr.
14 dages fuld returret

Lambdaprint.
Begrænset oplæg på 5 stk. Signeret og nummereret på bagsiden.

I Tina Louise Hunderup's værker anvendes brugte funktionelle objekter, uden planlagt æstetisk identitet, fortolket og tranformeret til æstetiske motiver med ny konstrueret og planlagt identitet i form af sammensætning med andet medie, komposition eller farve.

Ved at arbejde interdisciplinært med fx fotografi, digital tegning, maleri og installation bliver der eksperimenteret med kvaliteten i at lade de forskellige medier interagere i en samlet komposition af fragmentation og dynamiske former.

Tina Louise Hunderup arbejder i spændingsfeltet mellem arkitektur og kunst. Mange af hendes værker tager udgangspunkt i midlertidige arkitektoniske konstruktioner samt forladte industrielle bygninger i forfald, og der ligger heri et gennemgående fokus på de rumlige elementer og lagdeling.

I værkerne er der anvendt funktionelle objekter, uden planlagt æstetisk identitet, fortolket og tranformeret til æstetiske motiver med ny konstrueret og planlagt identitet i form af sammensætning med andet medie, komposition eller farve.