Yoga Alloy Black I

skulpturer

2022
17 × 23 cm
6.69 × 9.06 in
Medier: 
metal
andre-medier
2.200 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Mormor har lavet sin ikoniske yoga figur som skulptur. Figuren som kan findes i Mormors arbejde indenfor de mange sidste år og som sidst har været inkorporeret BIG architects SLUISHUIS bygning i Amsterdam.

Begrænset udgave af 99.

Mormor er en dansk kunstner, hvis kunstneriske arbejde er støbt af mennesker og rummene omkring ham.

Stilen er ung, frisk og nem at genkende. En tegning fra mormors hånd har sit helt eget meget personlige udtryk: Mennesker, bygninger, byer, figurer og flere andre billeder vises med den kendte linje i forskellige medier og udtryk. Og med en legende tilgang udfordrer og udforsker Mormor medier, teknikker og fra maleri og tegning til diverse trykke metoder. Mormor arbejder konstant med at forny sig som kunstner hvormed processen aldrig afslutter.

"Jeg elsker at eksperimentere og lege med materialer. For mig er det vigtigt at have stærke ideer bag værkerne og afprøve om det er en illustration eller en teknik. Jeg arbejder med mange forskellige mennesker, fra private købere til uddannelsesinstitutioner og kunstinstitutioner. Og jeg formoder, at det er min stærke interesse for mennesker, der betyder at jeg elsker at visualisere deres historier i mine værker."