Big NYC

plakater-posters-kunsttryk
giclee-tryk

2021
70 × 100 cm
27.56 × 39.37 in
Medier: 
blæk
papir
2.800 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

"Big Brooklyn"

Limited edition gliceé fine art poster by Mormor

Edition of 58. Signed and numbered by the artist

Printed in high resolution with high-grade pigmented ink on acid-free 250 gr./m2 Fedrigoni fine art paper. This gives the art poster high degree of detail, a larger color spectrum and the art print will retain the color fastness and not fade and turn yellow like regular posters. This is considered to be the best printing technique for reproduction of drawings and paintings.

Mormor er en dansk kunstner, hvis kunstneriske arbejde er støbt af mennesker og rummene omkring ham.

Stilen er ung, frisk og nem at genkende. En tegning fra mormors hånd har sit helt eget meget personlige udtryk: Mennesker, bygninger, byer, figurer og flere andre billeder vises med den kendte linje i forskellige medier og udtryk. Og med en legende tilgang udfordrer og udforsker Mormor medier, teknikker og fra maleri og tegning til diverse trykke metoder. Mormor arbejder konstant med at forny sig som kunstner hvormed processen aldrig afslutter.

"Jeg elsker at eksperimentere og lege med materialer. For mig er det vigtigt at have stærke ideer bag værkerne og afprøve om det er en illustration eller en teknik. Jeg arbejder med mange forskellige mennesker, fra private købere til uddannelsesinstitutioner og kunstinstitutioner. Og jeg formoder, at det er min stærke interesse for mennesker, der betyder at jeg elsker at visualisere deres historier i mine værker."