Big Brooklyn

plakater-posters-kunsttryk
giclee-tryk

2021
70 × 100 cm
27.56 × 39.37 in
Medier: 
blæk
papir
2.800 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

"Big Brooklyn"

Limited edition gliceé kunstplakat af Mormor

Oplag på 58. Signeret og nummereret af kunstneren

Trykt i høj opløsning med højkvalitets pigmenteret blæk på syrefrit 250 gr./m2 Fedrigoni kunstpapir. Dette giver kunstplakaten den højeste detaljegrad, et større farvespektrum og det vil bevare farveægtheden og ikke falme og gulne som almindelige plakater. Dette anses for at være den bedste trykteknik til reproduktion af tegninger og malerier

Mormor er en dansk kunstner, hvis kunstneriske arbejde er støbt af mennesker og rummene omkring ham.

Stilen er ung, frisk og nem at genkende. En tegning fra mormors hånd har sit helt eget meget personlige udtryk: Mennesker, bygninger, byer, figurer og flere andre billeder vises med den kendte linje i forskellige medier og udtryk. Og med en legende tilgang udfordrer og udforsker Mormor medier, teknikker og fra maleri og tegning til diverse trykke metoder. Mormor arbejder konstant med at forny sig som kunstner hvormed processen aldrig afslutter.

"Jeg elsker at eksperimentere og lege med materialer. For mig er det vigtigt at have stærke ideer bag værkerne og afprøve om det er en illustration eller en teknik. Jeg arbejder med mange forskellige mennesker, fra private købere til uddannelsesinstitutioner og kunstinstitutioner. Og jeg formoder, at det er min stærke interesse for mennesker, der betyder at jeg elsker at visualisere deres historier i mine værker."