Midnight

plakater-posters-kunsttryk
silketryk

2018
50 × 70 cm
19.69 × 27.56 in
Medier: 
akryl
7.500 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Midnight er det første værk i en ny serie af tryk, der forestiller den ultimative by. Hvor Mormor har været stærkt inspireret af 1930ernes New York og Batmans hjemby Gotham.

Målet har været at se hvor mange detaljer, historier, stemninger og symboler det samlede værk kunne rumme. Hvorved man finder ud af at det tager lang tid at bygge byen op.

Midnight er et håndlavet silketryk lavet i hele 6 farver. Derfor har hvert enkelt papir været igennem hænderne på trykkeren 6 gange!

Farverne spiller helt utroligt godt sammen og når du har Midnight i hænderne kan du se at hvert enkelt farve er rigtig farve, ikke digital farve.

Midnight er lavet hos helt utroligt dygtige Le Raclet Studio i Berlin på 200 g Fedrigoni papir.

Mål: 50 x 70 cm. Passer til en standard ramme.

Edition: 50 stk

Nummereret og underskrevet af Mormor

Mormor er en dansk kunstner, hvis kunstneriske arbejde er støbt af mennesker og rummene omkring ham.

Stilen er ung, frisk og nem at genkende. En tegning fra mormors hånd har sit helt eget meget personlige udtryk: Mennesker, bygninger, byer, figurer og flere andre billeder vises med den kendte linje i forskellige medier og udtryk. Og med en legende tilgang udfordrer og udforsker Mormor medier, teknikker og fra maleri og tegning til diverse trykke metoder. Mormor arbejder konstant med at forny sig som kunstner hvormed processen aldrig afslutter.

"Jeg elsker at eksperimentere og lege med materialer. For mig er det vigtigt at have stærke ideer bag værkerne og afprøve om det er en illustration eller en teknik. Jeg arbejder med mange forskellige mennesker, fra private købere til uddannelsesinstitutioner og kunstinstitutioner. Og jeg formoder, at det er min stærke interesse for mennesker, der betyder at jeg elsker at visualisere deres historier i mine værker."