A View from In Between III

fotografier
collager
andre-kunstværker

2018
30 × 42 cm
11.81 × 16.54 in
Medier: 
fotos
andre-medier
2.500 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

A View from In Between III

Kunstprint på 3 mm dibonplade.

Værkerne fra serien "A View from In Between" er fra den stedspecifikke udstilling i 2018, der tager udgangspunkt i Knippelsbro og Kulturtårnet i København. Et sted der er lokaliseret mellem to bydele; indre by og Amager. En placering i mellem forskellige udsigter og forskellige holdninger til den omkringliggende arkitektur.

Både stedets placering, konstruktion, materialer og funktion er behandlet og tolket til digitale grafiske collager, der i sin komposition består af behandlet real foto, tegning og kortmateriale. Stedet bliver repræsenteret, men på sin egen vis gennem arbejdet, som ligger sig et sted mellem det virkelighedsnære og det fiktive.

Tina Louise Hunderup arbejder i spændingsfeltet mellem arkitektur og kunst. Mange af hendes værker tager udgangspunkt i midlertidige arkitektoniske konstruktioner samt forladte industrielle bygninger i forfald, og der ligger heri et gennemgående fokus på de rumlige elementer og lagdeling.

I værkerne er der anvendt funktionelle objekter, uden planlagt æstetisk identitet, fortolket og tranformeret til æstetiske motiver med ny konstrueret og planlagt identitet i form af sammensætning med andet medie, komposition eller farve.