Mormor

Skab inspirerende og kreative omgivelser med udsmykningskunst af vægmalerier, kunst-installationer, street art, new media kunst, og interaktiv kunst med vores street artits Mormor

Kontakt os såfremt du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på at høre mere om mulighederne for at realisere et kunstprojekt for din virksomhed, private hjem, organisation osv. 

Mormor er en Aarhus baseret billedkunstner. 

Den finurlige sort hvid streg og detaljeorienterede stil er udgangspunktet for Mormors arbejde, som altid omhandler mennesketyperne og deres gøren og laden.

Mormor er mest kendt for sine illustrationer men har, i stor stil, også kastet sig over vægmalerier for firmaer og private kunder. Arbejdet med væggen er stedsspecifik og der gøres en stor dyd ud af at arbejde bevist med det rummelige.

Mormors vægmalerier kan bl.a. ses på Køge Kunstmuseum, på spillestedet Studenterhuset, Teatret Svalegangen, i kunstbiografen Øst For Paradis og desuden også i en lang række privathjem over hele Danmark.

Af aktiviteter i år kan bl.a. nævnes Mormors første samarbejde med kunstmuseet ARoS, hvor Mormor har været dommer ved en stor kunst berlinale CATCH12.

Derudover deltager Mormor i en gruppeudstillingudstilling i München, dekoration af Northside Festivals backstage area, t-shirt design for SPOT Festival samt meget meget mere.

Mormors evner ligger helt klart i kreative løsninger for firmaer eller private der ønsker en unikt, skarp og kunstnerisk løsning. Det kan gælde alt fra logo udførelse til tatoveringer hen over rum dekorationer og løsninger, der skaber et nyt rum, hvori mennesker mødes.