Connection Point / Border

Anna Uscinska de Rojas

Anna Uscinska de Rojas arbejder med det tre dimensionelle rum hvori hun skaber installationer, der stimulerer tankestømmen og giver en stærk sanselig oplevelse. Hendes kunstværker omfatter malerier, rumlige former, kunstneriske installationer, objekter og video, og med disse medier skaber hun betagende abstrakte og minimalistiske visuelle oplevelser, der får beskueren til at reflektere over filosofiske spørgsmål. I sin kunstneriske tilgang udforsker hun alt som er universelt, om verden og om mennekset generelt. Hun går ud over hendes personlige erfaring og hopper til interkommunikationsniveauet og afprøver hvor langt vi kan gå ind i det abstrakte.

Anna Uscinska de Rojas tog afgang fra Academy of Fine Arts i Warszawa med højeste udmærkelse, PL (2016); diplom i multimedier og maleri, udstilet som et af ​​de bedste diplomer ved Kunstakademiet i Warszawa og på udstillingen af ​​de ypperste kunsteksperter i Polen.

Hun er tilmed uddannet fra Det Filosofiske Fakultet ved Kardinal Wyszynski Universitetet i Warszawa, PL (2009, M.Phil.), Stipendium ved Det Filosofiske Fakultet ved Valencia Universitet, ES (2007-2008).

Hun deltager i flere udstillinger, herunder Audiovisuelt Teknologicenter i Wroclaw, PL, Museum for Linenindustrien i Zyrardow, PL og Czapski-Raczynski Palace, Warszawa, PL. Forfatter af webstedsspecifikke installationer i Polen, Spanien og Venezuela.