Botticelli #1 (Primavera)

kunsttryk
gliceé

2015
29.7 × 42 cm
11.69 × 16.54 in
Medier: 
blæk
papir
280 kr.
EUR 38
USD 47
You must have Javascript enabled to use this form.

Trykt med pigmenteret UV-beskyttet blæk på varm-hvidt miljøvenlig, syrefrit, akiverbart 210 gr. høj-kvalitets FABRIANO kunstpapir.

Dette er en genfortolkning af en af kvinderne i det berømte maleri "Primavera" af renæssancemaler Sandro Botticelli (født 1445, Firenze [Italien] - d. 17. maj 1510, Firenze), en af de største malere i den florentinske renæssance. "The Birth of Venus og Primavera" siges ofte at være indbegrebet af renæssancens ånd.

Louise Bech Pedersen er uddannet fra Royal College of Art i London og er en kunstner og designer, bosat i København.

Hendes arbejde rummer stor variation samt favner bredt i både stil og udtryk: akkurate gengivelser af plante -og dyreliv, tegneserier, print design (beklædning) samt surrealistiske malerier med afsæt i fablens og eventyrets univers. Naturen er den overvejende inspiration, og i maleriet sætter hun oftest naturalistiske natur motiver i en utraditionel kontekst med tegneseriens stilistiske univers.
 
Pedersen kalder selv sine tegninger for “skriblerier” og tænker dem på samme tid udtryk for kyniske, men humoristiske observationer af, og kommentarer på, livet. Seneste projekter omfatter vægudsmykning samt en lysinstallation.