Man 2.0 Gul

malerier

2019
100 × 120 cm
39.37 × 47.24 in
Medier: 
akryl
bomuldslærred
16.000 DKK
14 dages fuld returret
Gratis fragt på ordre over 1000 DKK

Rabat gælder kun ved afhentning i showroom hos Olsson, Gothersgade 160, 1123 København.

Originalt maleri af Rosemarie Brøgger

Brøggers ‘meat series’ er skabt ud fra intuition og ud fra et kald om at udforske det formelle element i sig selv.

Denne serie er en katalysator for tanker og følelser, da motivet præsenterer sig selv på en måde der vækker refleksioner over moral og dødelighed.
Disse værker har en stor indvirkning på mennesker, uanset hvor de udstilles. Ikonografien af et stykke kød vækker stærke følelser og politiske, åndelige eller filosofiske ideer hos beskueren og giver indsigt i os selv og den æra, vi lever i.

København baseret kunstner Rosemarie Brøgger er uddannet fra Graphic Arts College i Danmark. Hun arbejder i akrylmalerier på lærred og i digital kunsttryk.

Brøggers værker omhandler temaer som transcendens, spiritualitet, eksistens, materialitet og fænomener. Hun udforsker jordiske objekter og surrealistiske overnaturlige objekter i et forenklet drømmeagtigt, men kraftfuldt billedsprog.

Motiverne har ofte karakter af at være materielle eller sammensatte af stof. Hun præsenterer en kompleks forståelse og respekt for elementerne omkring os. Hun har en måde at skildre et objekt, der gør det absurd på trods af dets faktiske eksistens.

Anvendelsen af ​​dimensioner, symmetri og det tomme rum går igen i hendes billedsprog. Hendes værker har en følelse af relevans, og hun bruger ofte ikonografi som en undersøgelse af samfundets nuværende sindstilstand. Værkerne er dermed i sig selv en undersøgelse af kommunikationen mellem kunstværket og beskueren af ​​et givet samfund, afhængig af kulturel kontekst.