Hvorfor købe kunst hos os

Ingen risiko. Oplev kunstværket i dit hjem, før du køber
Ved køb af et kunstværk, der ikke er specialfremstillet til dig, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser og derved være sikker på, at du træffer det rigtige valg.
Du kan dermed uden risiko foretage en bestilling hos os og nyde maleriet i dit hjem eller på din arbejdsplads, og herved vurderer om det lever op til dine forventninger. Såfremt du fortryder dit køb kontakter du os enten telefonisk eller per e-mail, hvorefter vi arrangerer, at kunstværket returneres til kunstneren, og at du refunderes det fulde beløb minus fragtomkostninger.
 

Kunst i høj kvalitet af både anerkendte og talentfulde kunstnere
Hver kunstner og kunstværk er vurderet og udvalgt af vores panel af kuratorer, under ledelse af vores passionerede galleri manager Christian D. H. Vi søger høj kvalitet, anerkendte og talentfulde kunstnere der laver kunst der kan leve igennem mange generationer og stadig stå stærkt og og unikt som på den dag det blev lavet.

Er du interesseret i at høre mere omkring vores kunst eller en af vores kunstnere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er passionerede omkring vores kunstsamling og elsker at gå i detaljerne med den kunst vi udstiller.
 

Sikker kunstplatform
Vores platform er sikret ved kryptering og vi anvender en sikkerhedsgodkendt betalingsløsning leveret af NETS og Teller.
 

Investering
Investering i kunst giver ofte et godt afkast, og her er der vel at mærke tale om et helt skattefrit afkast. Vores kunstnere har gennemgået en nøje udvælgelsesprocess og vi samarbejder udelukkende med dygtige og seriøse kunstnere. Kunstværker købt hos os kan derfor anses som investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.

»Kunst er et godt supplement til traditionelle investeringer i aktier og obligationer, og målgruppen er både private, samlere og investeringsforeninger. Investering i kunst har de seneste ti år vist sig at være et yderst lukrativt supplement til investeringer i værdipapirer. Afkastet har i mange tilfælde været større end traditionelle investeringer og samtidigt skattefrit.«
Kim Lykke Pedersen, Københavns Vurderingshus.
 

Kundetilfredshed
Beauton kombinerer det personlige præg af et traditionelt galleri med udvælgelse og bekvemmelighed af Internettet for et risikofrit køb. Vores højeste prioritet er kundetilfredshed, og vores kunders begejstring fortæller historien bedst: 

»Vi modtog maleriet "Blue Mountains" en fredag, som nu hænger i vores soveværelse, ja, og vi er helt vilde med det. Det er en fryd at vågne op til dette smukke maleri. Betjeningen var i top, og vi kan varmt anbefale at købe sin kunst fra deres galleri. Endnu engang tak og fortsat held og lykke med jeres fremragende koncept.«
- Marie Lindenholm Larsen 

»Da jeg så maleriet på Beautons hjemmeside var jeg bare solgt med det samme. Jeg havde dog mine forbehold over for at købe et maleri på nettet. -Jeg var bekymret for, om det nu var sikkert nok, og om maleriet ville se lige så godt ud i virkeligheden?
Men jeg må sige, at al min skepsis er gjort til skamme. Kvaliteten på maleriet er helt i top, og de fotos jeg så på hjemmesiden svarede fuldstændig overens med, hvordan maleriet ser ud i virkeligheden. Handlen var tryg og nem at gennemføre og jeg fik god service. 
Nu har maleriet hængt over sofaen i et par uger og jeg nyder det hver eneste dag.«

- Sahra Bak 

»Jeg havde gået og kigget på dette maleri længe. Jeg syntes at det var super fedt, men jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt nervøs for at købe det online. Derfor skrev jeg til Beauton for at være sikker på, at jeg kunne returnere maleriet, hvis det ikke lige passede i mit hjem. De svarede med det samme, og det viste sig at det slet ikke var noget problem at returnere maleriet, hvis det ikke skulle leve op til mine forventninger. Herefter tog jeg skridtet og købte maleriet. Modtog det i fin stand og kan kun fortælle at jeg aldrig havde brug for at returnere det.«
- Jens Christiansen 

»Mit køb var helt tilfredsstillende. Ros til Beauton kunstgalleri for god service.  
Jeg er meget imponeret over maleriet.
Kan absolut anbefales.«
- Stefan D. Nielsen 

»Indretningen af vores virksomhedslokaler har givet vores omgivelser nyt liv og har spiret kreativiteten i sådan en grad, at det gik ud over alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Beauton kunstgalleri.«
- Rasmus Crüger Lund, RCL Consulting