Galleri vinduestegning

Daniel van der Noon

Skab inspirerende og kreative omgivelser med udsmykningskunst af vægmalerier, kunst-installationer, street art, new media kunst, og interaktiv kunst af vores kunstner Daniel van der Noon.

Kontakt os såfremt du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på at høre mere om mulighederne for at realisere et kunstprojekt for din virksomhed, private hjem, organisation osv. 

Daniel van der Noon specialiserer sig i æstetiske vinduestegninger og vægmalerier, hvis fokus of er centreret omkring hans naive fortolkning af byer og landskaber. 

Daniel's kunst kan bedst beskrives som en bugtet rejse gennem en dagbogs små fortællinger, skæve repræsentationer af byer og fortolkninger af litterære fortællinger. Daniel van der Noon's arbejde leger med symboler, semiotik og billedlig kommunikation. Og hans omhyggelige tegninger, der ofte omtales som naiv i deres stil, dykker dybt ind i et lager af minder, både gamle og nye, gennem et kaotisk ordforråd af ord, billeder og farver alle indskrevet i minutiøse detaljer på forskellige medier.