Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Marie Brøgger

indretning bolig, inspiration, hjem, farverige malerier, grafiske, Nyskabende, moderne, fantastiske, bedste abstrakte malerier og portrætmalerier

Marie Brøgger, født 1988, er en ung talentfuld kunstner og freelance grafisk designer, der er kommet langt på trods af hendes unge alder. Hendes virke spænder bredt fra kunst, illustration, grafisk design og portrætmalerier.

Som kunstmaler udtrykker Brøgger sig hovedsageligt i minimalistiske grafiske og figurative værker, abstrakte malerier samt portrætmalerier.

Hendes minimalistiske grafiske og figurative stil udtrykker lyriske og drømmende fortællinger om skrøbelighed, lethed, forgængelighed og sårbarhed. Motiverne i disse værker, befinder sig i en transformation fra fast form til opløsning, og blander et let udtryk med en dyster undertone, hvilket skaber et komplekst og mystisk univers.

I Brøggers abstrakte værker, spiller farve en intensiv og vigtig rolle. Med intuition, frihed og det umiddelbare er hun i stand til at skabe udtryksfulde, dybe og følsomme malerier, som man får lyst til at gå på i opdagelse i.

De seneste år har Brøgger også nydt udfordringen i at male portrætmalerier, hvor hun har modtaget fantastisk feedback. Her blandes teknikkerne fra det abstrakte farverige udtryk med det minimalistiske grafiske, og med det skaber hun utraditionelle og unikke portrætmalerier i sin helt egen specielle stil. Gennem farver, penselstrøg, sammensætning, baggrund og rytme i maleriet, forsøger hun at skabe værker, der virkelig repræsenterer de personer hun portrætterer. Værker der udtrykker en fortælling om personen, fanger glimtet i øjet og udtrykker følelsen i fotografiet.

 

 

Udstillinger:
2013 - Goodbones Winter Exhibition 2013
2011 - Fatamorgana
2010 - Kulturhuset i Horsens
2008 - Århus kunstskole
2007 - Vestjyllands Højskole
 
Uddannelse: 
2008 - Aarhus Artschool / Teachers: Britt Westberg, Jef Carstens, Jan Sander, Lise Skou, Tommy Art
2007 - Vestjyllands Højskole - Thomas Dausell
2006-2007 - Thorleif Ross, Ib Klausen
2004-2006 - Hornbeck Knutson, Karen Tims Andersen