Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Værd at vide - FAQ

Ofte stillede spørgsmål - FAQ
 

Kan jeg fortryde mit køb?
- Ja, du kan fortryde din bestilling i op til 14 dage efter, du har modtaget kunstværket. Det er vigtigt for os, at du har tiden der skal til for at træffe en beslutning, der betyder, at du bliver tilfreds med dit valg og derved kan nyde det valgte kunstværk i mange år frem.

 

Hvornår modtager jeg kunstværket?
- Vi bestræber os på at levere i løbet af 4 - 7 forretningsdage og fragten er gratis.


Hvad koster fragten?
- Fragten er gratis i Danmark. Hvilket betyder, at alle priser vist på siden er den endelige pris inklusiv fragt. Ved fragt til udlandet bliver der tillagt en fragtpris alt afhængig af destination og kunstværk.


Fragter I kunstværker og andre kunstværker ud i hele landet?
- Ja, som udgangspunkt fragter vi til hele landet og til hele verden.


Hvad hvis jeg opdager en skade på kunstværket, når jeg modtager det?
- Hvis du, imod vores forventninger modtager du en pakke der har synlige tegn på skader under transport er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade skal der laves en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Det er vigtigt at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.

Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering.


Tager kunstværket skade, når det sendes til mig?
- Nej, vi sørger for at emballere alle kunstværker grundigt, inden vi sender dem.  


Hvordan betaler jeg, når jeg har køber et kunstværk?
- Find det kunstværk du ønsker at købe og tryk på knappen "Tilføj Til kurv". Klik herefter på linket "Fortsæt Til Kassen". Udfyld kontaktoplysninger, leveringsadresse, vælg betalingsform og tryk på knappen "Send Til Denne Adresse". Gennemse din ordre og tryk på knappen "Indsend Ordre". Vores betalingsvindue kommer herefter frem, hvor du indtaster dine kortoplysninger. Indtastningen af dine kortoplysninger krypteres og foregår via en sikret server.

Ønsker du at foretage dit køb pr. telefon, er du velkommen til at kontakte os. 


Hvordan returnerer jeg mit kunstværk, hvis jeg fortryder mit køb?
- Ved fortrydelse af et køb skal du som kunde give os besked enten via mail eller pr. telefon, hvorefter kunstværket returneres til returadressen. Kunstværket skal returneres i samme stand, som det blev modtaget og det er køber som hæfter for fragtomkostningerne. Når vi har modtaget dit fejlkøb refunderes købet eksl. fragtomkostninger. Pengene refunderes indenfor 14 dage fra da vi modtog kunstværket, jf. forbrugeraftaleloven § 21 stk. 3 og 4.


Beholder kunstværkerne deres værdi, hvis jeg vil vælge at et værk, som jeg har købt af jer?
- Vores udvalgte kunstnere er alle dygtige og seriøse. Vi repræsenterer både kunstnere der har høstet anerkendelse i kunst scenen samt lovende, spirende talenter. Kunstværker købt hos kan derfor også anses for at være investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden. 


Er det muligt at få rådgivning til hvilke kunstværker, der passer i netop mit hjem?
- Ja, vi samarbejder med flere indretningsarkitekter i hele landet, som gerne giver gode råd til enten erhverv eller privat boligindretning. Så kontakt os endelig.


Er malerier og andre kunstværker unikke, eller findes de i flere eksemplarer?
- Alle vores kunstværker er unikke. Dvs. der findes kun ét af hvert kunstværk. Det gælder dog, at vores kunstfotografier og silketryk sælges som serier i begrænset antal.


Hvem er jeres kunstnere?
- Vi er meget passionerede omkring vores kunstsamling og kunstnere, som består både af helt unge, ukendte og spirende talenter, samt kunstnere der har opnået anerkendelse og med mange års erfaring. Fælles for al vores kunst, er at vi koncentrerer os om kun at udstille online kunst af høj kvalitet, herunder malerier, illustrationer, kunstfotografier og skulpturer.

For at sikre en høj kvalitet, bliver alle vores kunstnere og deres kunst vurderet af et kunstpanel bestående af kunstnere indenfor forskellige retninger, inden de bliver udstillet online. Herudover er det vores mål at have kunstnere, der repræsentere forskellighed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kvalitetskunst efter enhver smag.


Hvor ofte kommer der nye kunstværker på hjemmesiden?
- Vi lægger nye kunstværker op på siden hver uge. Derfor er det altid en oplevelse at se vores kunstsamling igennem. Herudover anbefaler vi, at du bliver en del af vores kunstfælleskab ved enten at følge os på Facebook eller Twitter. Klik på 'like' ikonet nedenfor for at for at blive en del af vores Facebook fælleskab.


Hvilken type kunstværker udstilles?
- Vi udstiller original kunst og limited editions skabt af både spirende og etablerede kunstnere fra hele verden.


Hvordan udvælges et kunstværker?
Hver kunstner og kunstværk, vi udstiller, udvælges nøje af et panel af kuratorer. Panelet af kuratorer omfatter dygtige fotografer, anerkendte kunstmalere, illustratorer, skulptører og professorer.


Hvordan søger jeg efter og køber kunst?
- På Galleri siden kan du filtre din egen liste af kunstværker i forhold til type, kategori, medie, stil, størrelse, farve og pris, og herved blive præsenteret for kunstværker der netop har din interesse. Du køber et kunstværk ved at klikke på knappen "Tilføj Til kurv" på kunstværkets egen side. Herefter følger du anvisningerne for at købe værket. 


Har I international forsendelse?
- Ja. Vi sender med glæde kunstværker til enhver destination i verden. 


Har i et fysisk galleri?
- Nej, vi driver ikke et fysisk galleri, men vi deltager løbende i kunstmesser og løbende udstillinger på gallerier rundt omkring i Danmark. Hvis du ønsker oplysninger om vores næste arrangement, kan du tilmelde dig Facebook eller Twitter øverst på siden. 

 

Skriv til os

Har du spørgsmål, du ikke har fået svar på her, er du mere end velkommen til at skrive til os. Udfyld blot den online kontaktformular nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.