Total: 0 kr.

Beauton Kunstgalleri

Malerier, Tegninger, Illustrationer, Kunst-Fotografi og Skulpturer

Værd at vide - FAQ

Ofte stillede spørgsmål - FAQ
 

Kan jeg fortryde mit køb?
- Ja, du kan fortryde din bestilling i op til 14 dage efter, du har modtaget kunstværket. Det er vigtigt for os, at du har tiden der skal til for at træffe en beslutning, der betyder, at du bliver tilfreds med dit valg og derved kan nyde det valgte kunstværk i mange år frem.

 

Hvornår modtager jeg kunstværket?
- Vi bestræber os på at levere i løbet af 1 uge og fragten er gratis.


Hvad koster fragten?
- Fragten er gratis. Alle priser vist på siden er dermed endelige priser inklusiv fragt.


Fragter I kunstværker og andre kunstværker ud i hele landet?
- Ja, som udgangspunkt fragter vi til hele landet og til hele verden.


Hvad hvis jeg opdager en skade på kunstværket, når jeg modtager det?
- Hvis du, imod vores forventninger, opdager at kunstværket er blevet beskadiget under fragten, skal du straks efter modtagelsen, give os besked via mail eller pr. telefon. I sådanne tilfælde, vil du kunne returnere kunstværket og vi lader handelen gå tilbage. 


Tager kunstværket skade, når det sendes til mig?
- Nej, vi sørger for at emballere alle kunstværker grundigt, inden vi sender dem.  


Hvordan betaler jeg, når jeg har køber et kunstværk?
- Find det kunstværk du ønsker at købe og tryk på knappen "Tilføj kurv". Klik herefter på linket "Til betaling". Udfyld kontaktoplysninger, leveringsadresse, vælg betalingsform og tryk på linket "Fortsæt til næste trin". Vælg levering (indenfor Danmark er gratis) og tryk på "Fortsæt til næste trin". Gennemse din ordre og tryk Gennemfør. Vores betalingsvindue kommer frem og du indtaster dine kortoplysninger. Indtastningen af dine kortoplysninger krypteres og foregår via en sikret server. Ønsker du at foretage dit køb pr. telefon, er du velkommen til at kontakte os. 


Hvordan returnerer jeg mit kunstværk, hvis jeg fortryder mit køb?
- Ved fortrydelse af et køb kontakter du os via mail eller pr. telefon og giver os besked herom. Herefter oplyser vi returadressen, som kunstværket skal sendes til. Kunstværket skal returneres i samme stand, som da du modtog det. Det er dig som køber, der hæfter for fragtomkostningerne herved. Når vi har modtaget dit fejlkøb, refurnderer vi pengene. Beløbet vil blive refunderet til den konto, hvorfra du foretog betalingen indenfor 30 dage jf. forbrugeraftaleloven § 21 stk. 3 og 4.


Beholder kunstværkerne deres værdi, hvis jeg vil vælge at et værk, som jeg har købt af jer?
- Vores udvalgte kunstnere er alle dygtige og seriøse. Vi repræsenterer både kunstnere der har høstet anerkendelse i kunst scenen samt lovende, spirende talenter. Kunstværker købt hos kan derfor også anses for at være investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden. 


Er det muligt at få rådgivning til hvilke kunstværker, der passer i netop mit hjem?
- Ja, vi samarbejder med flere indretningsarkitekter i hele landet, som gerne giver gode råd til enten erhverv eller privat boligindretning. Så kontakt os endelig.


Er malerier og andre kunstværker unikke, eller findes de i flere eksemplarer?
- Alle vores kunstværker er unikke. Dvs. der findes kun ét af hvert kunstværk. Det gælder dog, at vores kunstfotografier og silketryk sælges som serier i begrænset antal.


Hvem er jeres kunstnere?
- Vi er meget passionerede omkring vores kunstsamling og kunstnere, som består både af helt unge, ukendte og spirende talenter, samt kunstnere der har opnået anerkendelse og med mange års erfaring. Fælles for al vores kunst, er at vi koncentrerer os om kun at udstille online kunst af høj kvalitet, herunder malerier, illustrationer, kunstfotografier og skulpturer.

For at sikre en høj kvalitet, bliver alle vores kunstnere og deres kunst vurderet af et kunstpanel bestående af kunstnere indenfor forskellige retninger, inden de bliver udstillet online. Herudover er det vores mål at have kunstnere, der repræsentere forskellighed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kvalitetskunst efter enhver smag.


Hvor ofte kommer der nye kunstværker på hjemmesiden?
- Vi lægger nye kunstværker op på siden hver uge. Derfor er det altid en oplevelse at se vores kunstsamling igennem. Herudover anbefaler vi, at du bliver en del af vores kunstfælleskab ved enten at følge os på Facebook eller Twitter. Klik på 'like' ikonet nedenfor for at for at blive en del af vores Facebook fælleskab.


Hvilken type kunstværker udstilles?
- Vi udstiller original kunst og limited prints skabt af både spirende og etablerede kunstnere fra hele landet. Vi viser de fleste to- og tre-dimensionelle medier. 


Hvordan udvælges et kunstværker?
Hver kunstner og kunstværk, vi udstiller, udvælges nøje af et panel af kuratorer. Panelet af kuratorer omfatter dygtige fotografer, anerkendte kunstmalere, illustratorer, skulptører og professorer.


Hvordan søger jeg efter og køber kunst?
- Øverst til venstre på siden "GALLERI" finder du søgelinks. Ved at klikke på disse links er det at filtrerer i forhold til type, medie, stil, størrelse, farve og pris. Og derved blive præsenteret for de kunstværker, der netop interessere dig. Du køber et kunstværk ved at klikke på indkøbskurven under kunstværket i oversigten eller "Tilføj til kurv" knappen på kunstværkets side, hvorefter du følger anvisninger vist på skærmen for at købe værket. 


Har I international forsendelse?
- Ja. Vi sender med glæde kunstværker til enhver destination i verden. 


Har i et fysisk galleri?
- Nej, vi driver ikke et fysisk galleri, men vi deltager løbende i kunstmesser og løbende udstillinger på gallerier rundt omkring i Danmark. Hvis du ønsker oplysninger om vores næste arrangement, kan du tilmelde dig Facebook eller Twitter øverst på siden. 

 

Skriv til os

Har du spørgsmål, du ikke har fået svar på her, er du mere end velkommen til at skrive til os. Udfyld blot den online kontaktformular nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.