Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Handelsbetingelser


Lej eller køb
Du kan både leje og købe kunstværker. Kontakt os såfremt du er interesseret i at leje kunstværker. Ellers ved køb er alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og fragt. 

Købe & Betaling

 • Det er muligt, at købe og betale det ønskede kunstværk når du har tilføjet det til din indkøbskurv.
 • Klik på knappen "TIL BETALING" efter du har tilføjet kunstværket, hvorefter du udfylder din email, leveringsadresse og vælger den ønskede betalingsmetode.
 • Klik herefter på knappen "Fortsæt til næste trin", og du vil blive præsenteret for de tilgængelige forsendelse metoder.
 • Vælg den ønskede leveringsmulighed ( i Danmark er fragten gratis) og klik på knappen "Fortsæt til næste trin".
 • En oversigt med din ordre vil blive præsenteret. Nu vil du blive præsenteret med en oversigt af din ordre. Herunder kunstværk, faktureringsoplysninger, samt hvortil kunstværket skal sendes. Gennemgå ordren og sørg for at alle oplysninger er korrekte. Når du er sikker på, at alt er, som det skal være, klikker du på knappen "Gennemfør ordren".
 • Herefter vil du blive omdirigeret til vores sikre online betalingsgateway, hvor du udfylder dine kreditkortoplysninger.
 • Bekræft din bestilling og du vil blive dirigeret tilbage, hvor du vil blive præsenteret for din ordrebekræftelse.
 • Ordrebekræftelsen vil ligeledes blive sendt til den e-mailadresse, du oplyste i starten af din bestilling.


Levering

 • Kunstværket sendes direkte fra kunstneren, og der er en forventet leveringstid på op til syv hverdage.
 • Ved en eventuel forsinkelse i levering, vil kunden blive oplyst herom, og det vil være muligt for kunden at annullere ordren.
 • Levering i Danmark er gratis.

 

Fakturaer 
Ved modtagelse af kunstværket medfølger der er en faktura, som er udstedt af kunstneren. Såfremt der findes indsigelser i forhold til denne fakturering, skal kunden straks kontakte os.

 

Priser 
Alle priser på siden er den endelige pris inklusiv moms og fragt. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl. I tilfælde af fejl kan en kunde altid få et eventuelt indbetalt beløb refunderet.  

 

Mangler og reklamation 
Hvis kunstværket er behæftet med mangler eller fejl, er det kundens pligt - straks efter modtagelsen af kunstværket, at give os besked via mail eller pr. telefon. Det er vigtigt, at kunstværkets stand kontrolleres ved modtagelsen, eftersom ansvaret for kunstværket overgår til kunden på modtagelsesdagen.

 

Annullering af ordrer
Annullering af ordrer skal foretages skriftligt enten via mail eller per brev inden for 30 dage efter modtagelse af kunstværket.

 

Returret
Køber har 14 dages returret fra dagen hvorpå køber har modtaget kunstværket. Køber kan fortryde købet ved at gøre følgende:

 • nægte at modtage varen
 • Sende varen retur til afsender adressen.

 

Returnering
Det gælder at kunstværket skal returneres i samme stand, som det blev modtaget og i tilsvarende emballage.

 

Tilbagebetaling
Ved returnering af et kunstværk refunderes beløbet minus transportomkostninger til den konto, hvorfra handelen blev foretaget, indenfor 14 dage jf. forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

Transportskader
I tilfælde hvor kunstværket er beskadiget under fragt, kan kunden returnere kunstværket, og vi lader handelen gå tilbage. Det er købers ansvar at undersøge det tilsendte kunstværk for transportskader  ved modtagelsen. Såfremt der forefindes transportskader, er det købers ansvar at oplyse om dette på modtagelsesdagen, herefter overgår ansvaret til kunden.

 

Forbehold
Eftersom vi ikke ønsker at have eksklusivaftaler med vores kunstnere, kan det forekomme, at en kunstner har solgt et kunstværk via andre kanaler. Dette har vi dog ikke oplevet endnu, eftersom vores kunstnere har mulighed for at sætte et kunstværks status til solgt. Skulle det alligevel forekomme, vil køber blive informeret med det samme. En fejlagtig opkrævning for det pågældende kunstværk vil ikke kunne ske, da denne først finder sted ved en aktuel afsendelse.

Ved køb af et kunstværk må køber ikke at reproducere værket. 

 

Reklamationsret 
Vi tilbyder, jvf. den europæiske lovgivning, 2 års reklamationsret. Dvs. at kunden kan få repareret kunstværket, såfremt det skulle gå i stykker indenfor denne periode forbeholdt at det ikke har været udsat for misvedligeholdelse.

 

Skriv til os

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. Vi sørger for at besvare så hurtigst som muligt. Bare udfyld kontakt formularen nedenfor og tryk send. Vi ser frem til at høre fra dig.