Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Kunstneransøgning - Udstil din kunst

 
******  Kunstneransøgninger er sat på hold  ******
Vi acceptere ikke ansøgninger pt.
********************************************************
 
 

Ansøg om at udstille
Her hos Beauton kunstgalleri, vil vi repræsentere spirende kunstnere primært fra Danmark og resten af Europa. Vi er passionerede omkring vores kunstsamling og vores kunstnere, og vi er altid på udkig efter talentfulde kunstnere, der har lyst til at blive en del af vores kunstfællesskab. 

Ansøgning
Ansøgningsprocessen er nem og hurtig. Send os en kort beskrivelse af dig selv, hvad du har lavet, samt minimum fire billeder af dine kunstværker. Herefter vender vi tilbage indenfor en uge for at lade dig vide, om du er blevet optaget. Tilmeld dig ved at skrive til info@beautonart.com - Held og lykke.

Ps. Vi modtager mange ansøgninger og det kan derfor godt tage op til 2 uger før vi vender tilbage.


Venligst,

Christian D. H.
Galleri Manager    

 

 

Fordele og Kunstner FAQ

Hvilken kunst udstiller vi?
Vi udstiller kunst indenfor alle genrer, stilarter, størrelser og medier. Alle kunstværker er gennemgået af vores kuratorer både før optagelse, og inden det bliver udstillet. Det er vores mål for vores kunder at udstille et stor udvalg af varieret kvalitetskunst.

 

Hvordan markedsføre og eksponere I jeres kunst?
Udover at have en stærk kunstplatform, der står til rådighed i alle ugens dage i alle døgnets timer, markedsføre vi din kunst igennem både online og trykte medier, de mest anvendte sociale medier, reklamer via Google, samt på andre relevante kunstsider. Herudover skaber vi aftaler med kunstforeninger og virksomheder.

 

Hvad er jeres kommission?
Vi tager 30 procent i kommission.

 

Er det gratis at udstille?
Det koster ikke noget at udstille sin kunst. Det er kun når et kunstværk bliver solgt, at vi tager den ovenstående kommission.

 

Hvordan foregår et aktuelt salg
Kunstværkerne bliver hos kunstneren, hvilket betyder, at der ingen besvær findes med at fragte ens kunst frem og tilbage fra gallerier eller udstillinger. Kunsten sendes i stedet direkte fra kunstneren til den aktuelle køber.

Kontakt os

Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os. Skriv dit spørgsmål i kontakt formularen nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.