Total: 0 kr.

Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Kunstneransøgning

 

Ansøg om at udstille
Hos Beauton, repræsentere vi etablerede og anerkendte kunstnere og opkommende stærke talenter, som vi spår en stor fremtid indenfor kunst.
Vi er altid på udkig efter nye talenter og etablerede kunstnere som har lyst til at blive en del af vores kunstfælleskab. Så skriv hvis du tænker du har interesse.

Du ansøger ved at skrive til info@beautonart.com med emnet application. I ansøgning skal vi have en kort beskrivelse af din kunst, hvor du har udstillet, uddannelse og minimum ti billeder af dine værker. Hvis du har en hjemmeside med disse informationer, er et link til denne tilstrækkelig.

Vi ser alle ansøgninger igennem, men vi modtager desværre for mange til at kunne besvare dem alle. Vi kontakter derfor kun de kunstnere, hvor vi mener deres kunst vil passe godt ind i vores samling.


Venligst,

Christian D. H.
Galleri Manager    

 


Kunstner FAQ


Hvilken kunst udstiller vi?
Vi udstiller kunst indenfor alle genrer, stilarter, størrelser og medier. Det er vores mål at give vores kunder et stor udvalg af varieret kunst af høj kvalitet. Alle kunstværker er gennemgået af vores panel af kuratorer både før optagelse, og inden det bliver udstillet.
 

Hvordan markedsfører og eksponerer I jeres kunst?
Udover at have en stærk kunstplatform på både engelsk og dansk, der står til rådighed i alle ugens dage i alle døgnets timer, markedsfører vi din kunst ved følgende:

- Annoncer både online og trykte medier
- Publicering på de mest anvendte sociale medier
- Reklamer via Google, samt på andre relevante kunstsider
- Aftaler med kunstforeninger og virksomheder.
- Afholder udstillinger og deltager på kunstmesser.

Vores kunstnere får global eksponering og har været featured i internationale kunstmagasiner og art fairs såsom American Art Magazine, Juxtapoz Magazine, SXSW kunst, Vice og mange flere.
 

Hvad er jeres kommission?
Vi tager 30 procent i kommission.
 

Er det gratis at udstille?
Det er gratis at udstille sin kunst. De 30 procent i kommission tages udelukkende når et kunstværk bliver solgt.
 

Hvordan foregår et aktuelt salg
Kunsten sendes direkte fra kunstneren til den aktuelle køber. Medmindre den er udstillet af Beauton.

Kontakt os