Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Om Beauton Kunstgalleri

Fyld din hverdag med kunst.
Vi elsker vi at være omgivet af kunst, og vi tror, du har det på samme måde. Bliv en del af vores netværk og nyd smuk og inspirerende kunst.
 

Bedre kontakt og eksponering af kunst
Vi er unge iværksættere, der lever og ånder for kunsten, og i de seneste år har vi, i Beauton Kunstgalleri,  koncentreret os om at sælge malerier, illustrationer, kunst fotografi, tegninger og skulpturer for udvalgte kunstnere. Det startede i 2011, hvor vi blev enige om at starte et projekt, der vovede at løse det grundlæggende problem i forretningen bag køb og salg af kunst: "Hvordan kan lovende kunstnere komme i kontakt med mennesker, der ønsker at købe rimeligt prissat originale kunstværker?" Samt "Hvordan skaber man en bedre eksponering af kunstnere og deres kunst?"  

 

Virtuelt galleri
Vores løsning var Beauton Kunstgalleri, et virtuelt galleri, der gør dette og meget mere. I dag tilbyder vi professionel og bred eksponering for disse kunstnere via et markedsført og velbesøgt online galleri. Og vi har derved skabt en sikker og stærk kunstplatform for kunstinteresserede købere, der ønsker at have tilgang til attraktiv kunst alle ugens dage, 24 timer i døgnet.  

 

Kvalitets kunst
Vi er passionerede omkring vores kunstsamling, samt de kunstnere vi samarbejder med. Vores kunstnere består både af helt unge, ukendte og spirende talenter samt kunstnere, der har opnået anerkendelse, og som har mange års erfaring. Fælles for vores kunst er dog, at vi koncentrerer os om kun at udstille online kunst af høj kvalitet, herunder malerier, illustrationer, kunstfotografier og skulpturer.

For at sikre høj en kvalitet, bliver alle vores kunstnere og deres kunst vurderet at et panel af kuratorer, inden de bliver udstillet online. Vores panel af kuratorer omfatter dygtige fotografer, anerkendte kunstmalere, illustratorer, skulptører og professorer. Herudover er det vores mål at have kunstnere, der repræsentere forskellighed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kvalitetskunst efter enhver smag.

 

 

Et koncept der har indvundet succes
Vi har nydt stor opbakning, og det glæder os at se, hvordan antallet af besøg samt købere er steget, siden vi startede. Vi tror på, kunst af høj kvalitet, lavere kommission, samt trygheden ved frit at kunne returnere et maleri, har været nogle af de markante årsager til at konceptet har indvundet succes. 

 

Fordele ved at handle kunst online

 

  • Mere kunst for pengene: Vi har en lavere kommission/salær end de fleste gallerier, hvilket betyder, at du får mere kunst for pengene.
  • Ingen risiko: Du har 14 dages fuld returret. Fortryder du dit køb, fordi maleriet ikke passer ind i dit hjem eller i virksomhed, returneres det fulde beløb (minus fragtomkostninger). Således har du sikkerhed for, at det valgte kunstværk er det rigtige for dig.
  • Nem og sikker betaling: Vi tilbyder nem og sikker betaling med dankort samt alle de største og mest anvendte internationale kreditkort. 
  • Høj kvalitet: Vi tilbyder et seriøst og bredspektret udvalg af kunst i alle prisklasser. Det online galleri opdateres flere gange om ugen med nye malerier og andet kunst, og vi byder ofte nye kunstnere velkommen.
  • Internet åbningstider og direkte levering til døren: Du får nem tilgang til kvalitetskunst alle ugens dage, 24 timer i døgnet. Herudover leverer vi din kunst direkte til din dør.
  • Fuld gennemsigtighed: Alle viste priser på kunstværker er den endelige pris inklusiv moms og fragt. 
 
I de sidste tre år har vi solgt kunst til nær og fjern. Vi ser frem til vores fjerde år, og vi glæder os til at invitere dig til at deltage i vores stadigt voksende galleri og fællesskab.
 
Ha' en dejlig dag beriget med kunst.  
 
 
Venligst,
 
Christian D. H.
Galleri manager
 

 

 

Skriv til os

Såfremt du har et spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os. Nedenfor udfylder du dine detaljer, stiller dit spørgsmål og trykker send. Vi ser frem til at høre fra dig.