Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Hvorfor købe kunst hos os


Hvorfor købe kunst hos os?
Vi troede aldrig, du ville spørge! Vi kombinerer det personlige præg af et traditionelt galleri med udvælgelse og bekvemmelighed af Internettet for et risikofrit køb.  


Tilfredse kunder
Vores højeste prioritet er kundetilfredshed, og vores kunders begejstring fortæller historien bedst:

Vi modtog maleriet "Blue Mountains" en fredag, som nu hænger i vores soveværelse, ja, og vi er helt vilde med det. Det er en fryd at vågne op til dette smukke maleri. Betjeningen var tipi top, og vi kan varmt anbefale at købe sin kunst fra deres galleri. Endnu engang tak og fortsat held og lykke med jeres fremragende koncept.
- Marie Lindenholm Larsen


Da jeg så maleriet på Beautons hjemmeside var jeg bare solgt med det samme. Jeg havde dog mine forbehold over for at købe et maleri på nettet. -Jeg var bekymret for, om det nu var sikkert nok, og om maleriet ville se lige så godt ud i virkeligheden?
Men jeg må sige, at al min skepsis er gjort til skamme. Kvaliteten på maleriet er helt i top, og de fotos jeg så på hjemmesiden svarede fuldstændig overens med,  hvordan maleriet ser ud i virkeligheden. Handlen var tryg og nem at gennemføre og jeg fik god service. 
Nu har maleriet hængt over sofaen i et par uger og jeg nyder det hver eneste dag.
- Sahra Bak


Jeg havde gået og kigget på dette maleri længe, som jeg synes var super fedt, men jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt nervøs for at købe det online. Derfor skrev jeg til artunika for også at være sikker på at jeg kunne returnere maleriet, såfremt det ikke passede i mit hjem. De svarede med det samme, og det viste sig at det slet ikke var noget problem at returnere maleriet, hvis det ikke skulle leve fuldt op til mine forventninger. Herefter tog jeg skridtet og købte maleriet. Modtog det i fin stand og kan kun fortælle at jeg aldrig havde brug for at returnere det.
- Jens Christiansen


Mit køb var helt tilfredsstillende. Ros til Beauton kunstgalleri for god service.  
Jeg er meget imponeret over maleriet.
Kan absolut anbefales.
- Stefan D. Nielsen


Indretningen af vores virksomhedslokaler har givet vores omgivelser nyt liv og har spiret kreativiteten i sådan en grad at det gik ud over alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Beauton kunstgalleri. -
- Rasmus Crüger Lund, RCL Consulting

 

Se det før du køber ...
Vi ved, du vil elske din nye kunst. Derfor tilbyder vi 14 dages returret på alle ikke-specialfremstillede kunstværker. Returnér blot dit kunstværk inden 14 dage fra modtagelsen , og du får det fulde beløb refunderet minus fragt. 

 

Ingen risiko
Ved køb af et maleri eller et andet kunstværk, der ikke er specialfremstillet til dig, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser og derved være sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Faktisk anbefaler vi, uanset hvor man køber et maleri, at betragte maleriet hvor det hører hjemme og herved fuldt ud vurdere, om det lever op til ens forventninger.

Og et maleri man holder af falmer sjældent, og kan nydes igennem mange år. Vi kan kun på det varmeste anbefale at alle får lov til at nyde et mesterværk  i deres egne omgivelser.

Du kan derfor uden risiko foretage en bestilling hos os og nyde maleriet i dit hjem eller på din arbejdsplads, og herved vurderer om det lever op til dine forventninger. Såfremt du fortryder dit køb kontakter du os enten telefonisk eller per e-mail, hvorefter vi arrangere at maleriet bliver returneret til kunstnere og at du refunderes det fulde beløb minus tilhørende fragtomkostninger. 


Talentfulde kunstnere
Hver kunstner og hvert kunstværk på hjemmesiden er vurderet af vores panel af kuratorer, der under ledelse af vores galleri manager. Vi er stolte af at arbejde tæt sammen med talentfulde kunstnere. Vores aktører omfatter dygtige fotografer, anerkendte kunstmalere, illustratorer, skulptører og professorer. Vi har solgt kunst til flere virksomheder og private og er meget passionerede omkring vores samling og vores kunstnere.

Investering
Det er tidligere set, at investering i danske malerier og anden kunst kan give et godt afkast, og her er der vel og mærke tale om et helt skattefrit afkast. Da det er vores mål kun at samarbejde med dygtige og seriøse kunstnere, antager vi, at kunstværker købt hos os kan anskues som investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.

»Kunst er et godt supplement til traditionelle investeringer i aktier og obligationer, og målgruppen er både private, samlere og investeringsforeninger. Investering i kunst har de seneste ti år vist sig at være et yderst lukrativt supplement til investeringer i værdipapirer. Afkastet har i mange tilfælde været større end traditionelle investeringer og samtidigt skattefrit,« siger Kim Lykke Pedersen, der driver »Københavns Vurderingshus«.

Nysgerrig omkring en kunstner
Er du nysgerrig på at høre mere om en kunstner? Har du brug for en erfaren mening om vores kunst? Vi er passionerede omkring vores kollektion. Kontakt os når som helst for en snak om kunst eller for at få svar på andre spørgsmål vedrørende kunst og de kunstnere, som vi repræsenterer.

Skriv til os

Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os. Skriv dit spørgsmål i kontakt formen nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.