Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Fordele ved kunst i virksomheden


Malerier & anden kunst til virksomheder
Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Se vores malerier, illustrationer, fotografier her eller vores dygtige udsmykningskunstnere her.
 

Fordele ved kunst i virksomheden
Ens omgivelser er vigtige. Og lige såvel som man udvælger kunst og møbler til sit hjem, som gør en glad og tilpas, er det vigtigt på arbejdspladsen - om end ikke vigtigere. Det er her vi har brug for behagelige og inspirende omgivelser, der giver os lyst til at møde hver eneste dag. Arbejdspladsen er vores andet hjem, hvor vi tilbringer mere tid end i vores egen stue, og god kunst på arbejdspladsen skaber grundlag for kreativitet, innovation, samt glade og tilfredse medarbejdere, som vi vil påstå i sidste ende sætter præger jeres virksomheds bundlinje.

  • God kunst på væggene skaber grundlag for et arbejdsmiljø, hvor ansatte kan være kreative, lade sig inspirere, samt være produktive
  • God kunst afspejler virksomhedens sans for kvalitet og kreativitet
  • God kunst signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser, samt samarbejdspartnere

 

Vi assistere gerne med indretning af virksomheden
Vi assisterer gerne i udvælgelsen af kunst med en professionel indretningsarkitekt, så malerier eller andre kunstværker passer netop til jeres virksomheds ønskede udtryk, inventar og indretning. Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og giver et bud på udsmykningen af jeres lokaler, samt en fast pris tilpasset netop jeres arbejdsplads ønsker og behov. Ingen opgaver er for små til vores interesse, og ingen opgave er for store, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi samarbejder med flere indretningsarkitekter i Danmark, der er specialiseret i at udvælge kunst, der passer til den enkelte virksomheds ønskede profil, indretning, farver, størrelse, etc.  

 

Firmafordele ved at købe malerier
Kunstkøb op til 11.300 kr. er fuldt fradragsberettiget i anskaffelsesåret. Og Kunst købt gennem os er førstegangskøb og kan derved årligt afskrives med 25%. Herudover tilbyder vi altid en måneds fortrydelsesret.  

 

Fordele ved at leje malerier hos os
Mulighed for løbende udskiftning af malerierne og derved skaber kreativ forandring i virksomheden.  

 

Hvad siger kunderne?
"Indretningen af vores virksomhedslokaler har givet vores omgivelser nyt liv og har spiret kreativiteten i sådan en grad at det gik ud over alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Beauton Kunstgalleri."
Rasmus Crüger Lund, RCL Consulting  

Skriv til os

Skriv til os og hør hvordan din virksomhed kan få glæde af kunst, og hvordan vi kan hjælpe med at skabe et kreativt og innovativt miljø en realitet. Vi samarbejder med flere indretningsarkitekter i landet, såfremt det skulle have interesse. Vi ser frem til at høre fra dig.