Total: 0 kr.

Køb Original Kunst Online, Malerier, Tegninger, Fotografier og mere - Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Tryg kunsthandel

Sikker og tryg kunsthandel

Hæng maleriet i dit hjem i 14 dage uden binding
Ved køb af et maleri eller et andet kunstværk, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser og herved sikre, at du træffer det rigtige valg.

Vi anbefaler, uanset hvor man køber et maleri, at betragte maleriet hvor det hører hjemme og herved fuldt ud vurdere, om det lever op til ens forventninger og om det passer ind i omgivelserne.

 

Levering
Levering er gratis til alle brofaste øer i Danmark og forventet leveringstid er op til syv hverdage fra købstidspunktet. Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret herom, og det er på alle tidspunkter muligt at annullere købet.Kvalitets kunst
Det er vores mål at repræsentere toppen af spirende kunstnere fra primært Danmark og resten af Europa. Og vi er meget passionerede omkring vores kunstsamling, samt de kunstnere vi samarbejder med.
 
Vores kunstnere består både af helt unge, ukendte og spirende talenter og kunstnere, der har opnået anerkendelse med mange års erfaring indenfor kunstfaget. Fælles for vores kunst er, at vi koncentrerer os om at udstille malerier online af høj kvalitet. Og for at sikre en høj kvalitet, bliver alle vores kunstnere vurderet at et kunstpanel bestående af kunstnere indenfor både billedekunst, kunstfotografi og illustration.Tryg og sikker kunsthandelsplatform
Vi tilbyder en sikker online betalingsløsning, hvor vi er blevet godkendt af PBS, PayPal, samt StartCom secure traffic certificates. Vi kan derved tilbyde dig en tryg online kunsthandel!Unik kunst samt begrænsede serier
Kunsten vi sælger er udelukkende unikke malerier og begrænsede oplag af enten fotoserier eller lærredstryk. I tilfælde af serier er dette altid oplyst på siden, hvor kunstværket bliver præsenteret.
 

Investering i kunst
Det er tidligere set, at investering i danske malerier og anden kunst kan give et forrygende afkast, og her er der vel og mærke tale om helt skattefrit afkast. Da det er vores mål kun at samarbejde med dygtige og seriøse kunstnere, antager vi også at kunstværker købt hos Beauton kunstgalleri kan anskues som investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.

»Kunst er et godt supplement til traditionelle investeringer i aktier og obligationer, og målgruppen er både private, samlere og investeringsforeninger. Investering i kunst har de seneste ti år vist sig at være et yderst lukrativt supplement til investeringer i værdipapirer. Afkastet har i mange tilfælde været større end traditionelle investeringer og samtidigt skattefrit,« siger Kim Lykke Pedersen, der driver »Københavns Vurderingshus«.
 
 

Skriv til os

Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os. Skriv dit spørgsmål i kontakt formen nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.