Total: 0 kr.

Beauton Art Gallery

Beauton Art Gallery er det bedste sted at købe original kunst online. Find det perfekte originale maleri, tegning & mere.

Sikker og tryg kunsthandel

 

Oplev kunstværket i dit hjem i 14 dage uden binding
Ved køb af et kunstværk, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser og herved sikre, at du træffer det rigtige valg.
 

Levering
Levering er gratis til alle brofaste øer i Danmark og forventet leveringstid er op til 7 hverdage fra købstidspunktet. Såfremt leveringen bliver forsinket, vil køber blive informeret herom.


Kunst af høj kvalitets
Det er vores mål at repræsentere toppen af spirende kunstnere fra primært Danmark og resten af Europa. Vi er meget passionerede omkring vores kunstsamling, samt de kunstnere vi samarbejder med.
Vores kunstnere består både af helt unge og spirende talenter og kunstnere, der har opnået anerkendelse med mange års erfaring. Fælles for vores kunst er, at vi koncentrerer os om at udstille kunst af høj kvalitet. Og for at sikre den høje kvalitet, bliver alle vores kunstnere vurderet og udvalgt af et panel af kuratorer, under ledelse af Beauton's galleri manager.


Tryg og sikker kunsthandelsplatform
Vi tilbyde dig en tryg online kunsthande med en sikker online betalingsløsning, som er blevet godkendt af PBS, PayPal, samt StartCom secure traffic certificates.


Unik kunst samt limited editions
Kunsten vi sælger er udelukkende unikke kunstværker og begrænsede oplag af enten fotoserier eller silketryk. I tilfælde af limited editions er dette altid oplyst på siden, hvor kunstværket bliver præsenteret.


Investering
Investering i kunst giver ofte et godt afkast, og her er der vel at mærke tale om et helt skattefrit afkast. Vores kunstnere har gennemgået en nøje udvælgelsesprocess og vi samarbejder udelukkende med dygtige og seriøse kunstnere. Kunstværker købt hos os kan derfor anses som investeringsobjekter, hvis værdi stiger med tiden.
»Kunst er et godt supplement til traditionelle investeringer i aktier og obligationer, og målgruppen er både private, samlere og investeringsforeninger. Investering i kunst har de seneste ti år vist sig at være et yderst lukrativt supplement til investeringer i værdipapirer. Afkastet har i mange tilfælde været større end traditionelle investeringer og samtidigt skattefrit,« siger Kim Lykke Pedersen, der driver »Københavns Vurderingshus«.

Skriv til os

Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os. Skriv dit spørgsmål i kontakt formen nedenfor og tryk send. Vi glæder os til at høre fra dig.